«سید حسین امامی» در این رابطه تصريح كرد: از آن جا که اطمینان از سلامت گوشت مصرفی مردم در اولویت اهداف دامپزشکی قرار دارد، در مورد گوشتهای وارداتی نیز از اولین مراحل کشتار تا آخرین مراحل مربوط به بستهبندی و حمل از کشور مبداء، تحت نظارت سازمان دامپزشكي جمهوري اسلامي ايران است.
وی در مورد نوع و چگونگی اعمال این نظارتها نيز اظهار كرد: نظارتهای مذکور شامل دو بخش بهداشتی و شرعی بوده و با اعزام کارشناسان فنی و بهداشتی و همچنین ناظرین شرعی به کشور مبداء و استقرار در محل کشتارگاهها بر روند کشتار، همچنین سلامت و حلیت لاشهها و چگونگی قطعهبندی، بسته بندی، منجمدسازی و نگهداری نظارت میكند.
این مسئول خاطرنشان كرد: بستهبندی گوشتهای وارداتی دارای برچسبهای مخصوصی حاوی اطلاعاتی از قبیل مشخصات شرکت سفارشدهنده و تاریخ تولید و انقضاء گوشت است و این بستهبندیها دارای برچسب نظارت دامپزشکی و ممهور به مهر ذبح شرعی نيز میباشند .
امامی گفت: مصرف کنندگان اين محصولات باید علاوه بر توجه به مشخصات درج شده روی بستهبندی به وضعیت ظاهری گوشتهای منجمد نيز دقت كنند تا عاری از هر نوع لکههای قارچی سبز رنگ و سوختگی ناشی از انجماد به صورت نقاط قهوهای رنگ یا رنگ غیر طبیعی باشد.
به گفتهي وي، اين محصولات همچنين نبايد داراي ترشحات خونی به صورت مایع یا منجمد در لفافهای قطعات گوشت باشد و داشتن بوی غیرطبیعی، تند و نامطبوع ناشی از اکسیداسیون چربی یا فساد میکروبی، نشانه فساد گوشت به دلیل نگهداری در شرایط غیر استاندارد است..
امامي در پايان نيز تاكيد كرد: شهروندان از خرید گوشتهای منجمد فاقدبستهبندی مشخص خودداری كنند.