یک تحقیق نشان می‌دهد که افزود نمک به غذا با کم شدن سالیان عمر رابطه مستقیم دارد.
کد خبر: ۱۰۵۵۶۰۴
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۲ 11 July 2022

یک تحقیق نشان می‌دهد که افزود نمک به غذا با کم شدن سالیان عمر رابطه مستقیم دارد.

 

به گزارش تابناک همدان، بر اساس مطالعه ای که روی 500 هزار بریتانیایی میانسال انجام شد، ریختن نمک در وعده های غذایی سر سفره با مرگ زودهنگام مرتبط است. محققان دریافتند که همیشه افزودن نمک به غذا باعث کاهش بیش از دو سال امید به زندگی برای مردان و یک سال و نیم برای زنان می شود. این شامل چاشنی در طول فرآیند پخت و پز نمی شود.

دانشکده بهداشت عمومی و پزشکی گرمسیری دانشگاه تولین در نیواورلئان این تحقیق را انجام داده است.

در مقایسه با کسانی که هرگز نمک به غذا اضافه نمی کردند یا به ندرت نمک اضافه می کردند، خطر مرگ زودرس در کسانی که همیشه غذای خود را با نمک چاشنی می کردند، 28 درصد افزایش داشت. در سن 50 سالگی، امید به زندگی مردان و زنانی که همیشه نمک اضافه می‌کردند، 2.3 سال و 1.5 سال کمتر بوده است.

منبع: شفا از گاردین

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار