مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای قم خبر داد؛
مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان قم گفت: ۶۶ نقطه حادثه خیز در جاده‌های استان قم مشخص شده و اقدامات لازم برای مرتفع کردن مشکلات آن ها در حال انجام است.
کد خبر: ۸۰۶۴۰۴
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۸ - ۰۱:۱۱ 17 December 2019

به گزارش تابناک قم، ابوالفضل جمالی در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: برای تکمیل سریع‌تر پروژه سلفچگان - ساوه و پل تاج خاتون مبلغ ۹ میلیارد تومان اعتبار دریافت شده و مشاور انتخاب شده است و مناقصه نیز انجام شده و اکنون در حال تکمیل قرارداد هستیم تا به زودی اقدامات لازم برای تکمیل پروژه انجام شود.

وی در خصوص تکمیل زیرگذر شاه جمال نیز افزود: این زیرگذر در زمان تکمیل شدن دارای روکش آسفالت مناسبی نبود که طبق آخرین پیگیری‌ها جهاد کشاورزی و شهرداری وارد شده است و برآورد لازم انجام گرفته و آماده برگزاری مناقصه است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان قم در خصوص انجام روشنایی جاده اراک تصریح کرد: جاده اراک از پروژه‌هایی است که از راه و شهرسازی به اداره کل راهداری منتقل شد که پس از انعقاد قرارداد با پیمانکار در نظر گرفته شد که هر پنج کیلومتر روشنایی جاده انجام شود تا مبلغ مورد نظر پرداخت شود.

وی با بیان اینکه روشنایی ۱۰ کیلومتر جاده اراک انجام شده است، گفت: به دلیل گرانی تجهیزات روشنایی با مکاتبات با استانداری و نهادهای نظارتی پرونده مختومه شد که اکنون برآورد چهار و نیم میلیارد تومان انجام شده و تا پایان سال ادامه روشنایی اتوبان اراک انجام می‌شود.

جمالی بیان کرد: از آنجایی که تعریض جاده محمدیه از کنار خط راه آهن تا ایستگاه محمدیه که ۲ و نیم کیلومتر و جاده‌ای اختصاصی است، خواسته مردم بود، در شورای حمل و نقل استان انجام اقدامات برای تعریض جاده در دستور کار قرار گرفت و در کمیسیون راه ها مصوب شد که جز جاده های نیازمند تعریض قرار بگیرد که نیازمند چهار و نیم میلیارد تومان هزینه است و یک و نیم میلیارد تومان برای حل مشکلات اساسی نیاز است.

وی ادامه داد: برای تعریض این جاده با شکایت کشاورزان مواجه شده‌ایم که در نهایت با مذاکره با بخشداری برنامه‌ریزی انجام گرفته که راه آهن آزادسازی را انجام دهد تا بتوانیم تعریض و تسطیح کنیم.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان قم بیان کرد: بر اساس مطالعات انجام گرفته در خصوص تصادفات سال‌های گذشته در راه‌های استان با همکاری اداره کل راهداری، راه و شهرسازی و پلیس راه، نقاط پرتصادف و حادثه خیز که راه در این تصادفات نقش داشته است، مشخص شد.

وی ادامه داد: با بررسی انجام گرفته ۶۶ نقطه حادثه خیز در جاده‌های استان مشخص شده و اقدامات لازم برای مرتفع کردن مشکلات آن ها در حال انجام است و تاکنون مشکلات ۴۵ نقطه برطرف شده و مشکلات ۲۱ نقطه دیگر نیز در سال ۹۹ مرتفع می شود.

وی اضافه کرد: چنانچه نیروی انتظامی تشخیص دهد که نقاط پرحادثه دیگری نیز در جاده‌های استان وجود دارد، رفع مشکلات این نقاط نیز در دستور کار قرار می‌گیرد.

اختصاص ۱۳ میلیارد تومان اعتبار برای انجام نیوجرسی آزادراه قم - تهران و کمربندی قم

جمالی بیان کرد: برای انجام نیوجرسی آزادراه قم - تهران و کمربندی قم ۱۳ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است که ۶ کیلومتر کمربندی را شهرداری و ۴۵ کیلومتر از اتوبان را نیز راهداری انجام داده است.

وی گفت: ۲۵ میلیارد تومان به اعتبارات سال آینده اضافه شده است که به اتمام پروژه‌های نیمه کاره اقدام خواهد شد.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان قم با اشاره به کاهش تعداد کشته شدگان تصادفات در جاده‌های استان افزود: طی سه ماهه اخیر، استان قم در کاهش کشته شدگان تصادفات مقام اول را در کشور داشته است.

وی بیان کرد: با توجه به اعتراضات رانندگان در سال گذشته، استان قم بهترین کنترل را در خواسته رانندگان داشت که در این راستا قطعه زمینی با پیگیری انجام شده در اختیار راهداری قرار داده شد که در کیلومتر ۲۰ جاده قدیم قم-تهران دیوار کشی آن انجام شده و بر اساس تعهد داده شده به مدت ۲ سال فاز اول آن احداث می‌شود تا پایانه بار مناسبی در استان داشته باشیم.

احداث پایانه بار در قم

جمالی احداث پایانه بار در استان را از پروژه‌های اقتصاد مقاومتی دانست و افزود: پیگیری‌های خوبی در این زمینه انجام شده است و در فاز اول شرکت‌های حمل و نقل به این پایانه منتقل می‌شوند که ۲۲ هکتار است.

وی با اشاره به اجرای طرح زمستانی در جاده های استان افزود: ۶ هزار تن ماسه و نمک خریداری، همچنین پنج راهدارخانه اصلی دپو و در هر ۲۵ کیلومتر در یک نقطه ماسه و نمک قرار داده شده است.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان قم بیان کرد: ۱۱۷ دستگاه وسیله نقلیه سبک و سنگین به همراه ۱۳۰ نفر راهدار در اجرای طرح زمستانی در جاده‌ها آماده هستند.

وی با اشاره به اینکه از اول آذرماه برای اجرای این طرح قرارگاه مرکزی ایجاد شده است، افزود: کلیه راهدار خانه‌ها به وسائل ایمنی تجهیز و راهداران به صورت ۲۴ ساعته شیفت بندی شده‌اند و مدیریت راه‌ها نیز به صورت ۲۴ ساعته پاسخگو است.

جمالی بیان کرد: تمامی دستگاه‌های ماشین آلات سبک و سنگین به سیستم GPS تجهیز شده‌اند که این موجب می‌شود که نتوانند از حوزه فعالیت خارج شوند.

وی گفت: بر اساس توافق انجام گرفته با استان‌های همجوار هر استانی موظف است تا ۱۰ کیلومتر از استان همجوار را نیز نمک پاشی کند.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان قم عنوان کرد: روستاها هر میزان نمک و ماسه که احتیاج دارند به صورت رایگان در اختیارشان قرار داده می‌شود.

وی با بیان اینکه ۲ پل آماده بهره برداری تا پایان سال است، افزود: برای احداث پل طغرود سه میلیارد تومان هزینه شده است، همچنین پل باقرآباد نیز با هزینه یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان به اتمام می‌رسد.

منبع: مهر
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار