به گزارش تابناک از قزوین، عیسی غیاثیزدی در گفتوگو با خبرنگار فارس در قزوین اظهار داشت: باوجود یکسان بودن چرخه تولید مرغ منجمد با مرغ گرم، تولید و عرضه مرغ منجمد تابع شرایطی است که بخشی از آن مربوط به سطح امکانات کشتارگاهی و مراکز عرضه و قسمتی هم به کیفیت مرغ بر میگردد.
وی افزود: از جمله داشتن خطوط کشتار استاندارد و تونلهای انجماد سریع و سیستم بستهبندی خاص این محصول و همچنین ویژگیهای مرغ از قبیل سن و سایز و وزن مرغ و نداشتن چربی محوطه بطنی و غیره، بنابراین نظارت بر تولید و عرضه آن از حساسیتهای ویژهای برخوردار است.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین عنوان کرد: از این رو کارشناسان نظارت این اداره، علاوه بر برنامه نظارت دورهای بر مراکز تولید و عرضه محصولات دامی، برنامه ویژه و مستمری برای نظارت بر تولید و نگهداری و عرضه این فرآورده استراتژیک دارند تا مصرفکنندگان بتوانند از محصولات با کیفیت و مناسب استفاده کنند.
یزدی یادآرو شد: از ابتدای سال جاری تا کنون بیش از 500 تن مرغ منجمد در سطح کشتارگاههای طیور این شهرستان با نظارت مسؤولان فنی و کارشناسان دامپزشکی تولید شده است و نظارت بر تولید آنان ادامه دارد.
این مسؤول اضافه کرد: در همین راستا از هموطنان درخواست میشود هنگام خرید به تاریخ تولید و انقضا فرآورده دقت کرده و در صورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب را از طریق سامانه 1512 و یا سامانه پیامکی 50001512 به اداره دامپزشکی گزارش کنند.