همزمان با فصل برداشت انار بازار پخت رب انار در روستای های قم رونقی دوباره پیدا کرده است.
کد خبر: ۱۰۷۳۷۴۲
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۹ 25 October 2022

به گزارش تابناک قم، پختن رب انار از سنت‌های دیرینه مردم قم در فصل پاییز است و اگر این روز‌ها سری به روستا‌های استان بزنید، بوی رب انار بیش از هر چیز دیگری به مشام می‌رسد.

رب انار، چاشنی خوش طعم و خوش رنگیست که در برخی غذا‌ها از آن استفاده می‌شود.

روستا‌های شهرستان جعفرآباد و بخش سلفچگان بیشترین تولیدکنندگان رب انار در استان قم هستند.

انار‌های با کیفیت به بازار‌های استان‌های تهران و شهر‌های اطراف صادر شده و انار‌های ترک خورده تبدیل به رب می‌شوند.

ارقام اصلی انار کشت شده در قم قجاق، ملس، شاه پسند و آقامحمدی است.

پخت رب انار تا پایان آذر در قم ادامه دارد.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار