ماشاالله ارویسی در گفتگو با خبرنگار تابناک کرمانشاه اظهار کرد:از ابتدای سال تا کنون بیش از 229 هزار تن گندم از استان کرمانشاه به مقصد 14 استان کشور حمل شده است و استانهای مقصد عبارتند از : تهران ، اصفهان ، البرز ، چهار محال و بختیاری ، خراسان جنوبی ، خراسان رضوی ، خراسان شمالی ، سیستان و بلوچستان ، قم ، گیلان ، مازندران ، کرمان ، کهکیلویه و بویر احمد و یزد است.
وی خاطر نشان کرد: ارزیابی کیفیت گندم ، آرد و نان استان توسط کارگروهی متشکل از دستگاههای اجرایی و نظارتی شامل استانداری ، معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی، بهداشت، سازمان صنعت معدن و تجارت، جهاد کشاورزی، اداره کل غله و خدمات بازرگانی، تعزیرات حکومتی، استاندارد، اتحادیه صنفی خبازان و فرمانداری ها صورت می گیرد.
این مسئول در ادامه افزود: طبق قانون نظارت بر کیفیت و سلامت تولیدات مواد غذایی بر عهده معاونت غذا و دارو و بر اساس استانداردهای تعریفی توسط سازمان ملی استاندارد می باشد .
ارویسی ابراز داشت: ذخیره سازی گندم در استان توسط 6 مرکز ذخیره سازی بخش دولتی و 49 مرکز ذخیره سازی بخش خصوصی در شرایط کاملا استاندارد صورت می پذیرد . همچنین آرد توسط 13 کارخانه آرد سازی فعال مجهز به پیشرفته ترین دستگاههای تولید آرد تولید می شود.
وی در پایان گفت: طبق اعلام نظر مرکز ملی پژوهش های غلات کشور ، کیفیت گندم ، آرد و نان استان کرمانشاه در سطح مطلوب قرار دارد.