به گزارش تابناک کردستان، فرید سپری در جلسه نشست ستاد اقتصاد مقاومتی بخش کشاورزی استان، با اشاره به کاهش تحقق تولید سیب زمینی در کردستان اظهار کرد: کاهش تولید سیب زمینی به دلیل کاهش هدفگذاری و همچنین سرمای زودرس پاییزه بوده است.
وی گفت: کردستان چهارمین استان تولیدکننده سیب زمینی در کشور است که متوسط تولید آن 34 تن در هکتار بوده و این عملکرد قابل قبول است.
معاون تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی کردستان تصریح کرد: با توجه به اینکه سیب زمینی در کشور مازاد بر نیاز تولید میشد و در بازاریابی و فروش با مشکل روبرو بود و همچنین تولید آن آب زیادی نیاز دارد، هدفگذاری را به ویژه در دشتهای ممنوعه کاهش دادیم.
وی همچنین با اشاره به کاهش تحقق تولید ذرت دانهای گفت: با توجه به اینکه کشت این محصول تنها در اقلیم کامیاران مناسب است، به علت عدم تخصیص به موقع آب، کشاورزان نتوانستند این محصول را کشت کنند در حالی که پتانسیل استان برای کشت این محصول بسیار مناسب است و تحقق کم تولید آن به این دلیل بوده است.
منبع: ایسنا