به گزارش تابناک یزد،ريیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی استان يزد با اشاره به نظارت شرعي و بهداشتي كارشناسان اين اداره بر كشتارگاههاي صنعتي طيور استان، در اين باره از تاييد سلامت بهداشتي و شرعي بيش از 5.5 ميليون قطعه طيور از ابتداي سال تاكنون خبر داد.
دکتر «محمدرضا صادقپور» اظهار كرد: از آنجا که هدف اصلی دامپزشکی تامین سلامت افراد جامعه بوسیلهی فراهم آوردن غذای سالم از طریق کنترل و نظارت بر فراوردههای خام دامی از ابتدای تولید تا زمان مصرف است، کشتارگاهها نیز به عنوان بخشی از زنجیره تولید فراوردههای خام دامی تحت نظارت دائم کارشناسان دامپزشکی هستند.
وي نظارت بر روند کشتار را شامل دو بخش بهداشتی و شرعی دانست و ادامه داد: مسئولین فنی بهداشتی و ناظرین ذبح شرعی به عنوان نمایندگان دامپزشکی به صورت دائم بر کلیه مراحل ذبح و سلامت لاشهها و کیفیت استحصال گوشت مرغ نظارت میكنند.
اين مسئول افزود: علاوه بر آن کارشناسان بخش دولتی دامپزشکی با حضور دورهای در کشتارگاههای طیور نقش مهمی در تضمین کیفیت و سلامت گوشت مصرفی شهروندان و جلوگیری از شیوع بیماریهای مشترک و وارد شدن مواد غذایی آلوده به چرخه مصرف خانوادهها بر عهده دارند.
وي در ادامه اعلام كرد: در راستای اجرای نظارت بر کشتارگاههای طیور در 10 ماهه نخست سال جاری تعداد بیش از پنج میلیون و 500 هزار قطعه طیور، ضمن بررسی تایید سلامت بهداشتی و شرعی به بازار مصرف عرضه شد.
صادقپور در پايان نيز متذكر شد: اطلاعات ضروری از جمله تاریخ تولید وحداكثر زمان مصرف مرغ روي لفاف مرغهاي عرضه شده درج شده است لذا از شهروندان درخواست می شود ضمن تهيه مرغ مورد نياز خود از فروشگاههاي معتبر، به تاريخ توليد و مهلت انقضاء مصرف توجه داشته باشند