مسئول جشنواره گفت:172 دانش آموزبا پخت 60 نوع غذا در این جشنواره شرکت کردند.
عاطفه دلیران افزود:این جشنواره با شعار کاهش قند، چربی و نمک برگزار شد و دانش آموزان همراه با والدین خود توصیه های لازم را برای تغذیه سالم آموزش دیدند.
وی تقویت حس همدلی و دوستی بین دانش آموزان و خانواده های آنان ،آشنایی با مضرات انواع فست فود، ارجحیت غذاهای سالم، معرفی غذاهای سنتی و محلی و برپایی یک دورهمی دوستانه بین اولیا و مربیان از اهداف این جشنواره است.
در این جشنواره پلو توکی به عنوان غذای برتر و سنتی بافق برگزیده شد.