به گزارش تابناک قم، معصومه ظهیری روز یکشنبه در نشست هم اندیشی جشنواره غذاي سالم با حضور کارشناسان ادارات مختلف استان در استانداری قم، گفت: جشنواره غذای سالم دو سال پیش در قم برگزار شد و امسال نیز با همکاری دستگاههای مختلف در بهمن ماه برگزار میشود.
وی افزود: این جشنواره ضمن معرفی غذاهای سالم و الگوی تغذیه به ارایه غذای سنتی استان قم و ظرفیت زنان و مردان قمی در طبخ غذا نیز میپردازد و در پایان نیز مسابقهای جهت برترین دستپختها برگزار میشود.
مشاور استاندار در امور بانوان بیان کرد: ارایه الگوی غذای سالم و نشان دادن ظرفیت غذای طیب یک فرصت مهم برای اجرای این جشنواره است؛ هدف بعدی این جشنواره نیز ایجاد یک فضای شاد برای مردم استان و زائران استان قم است.
ظهیری با اشاره به مقوله صرفهجویی در سبد اقتصادی خانوار به عنوان دیگر اهداف این جشنواره، ادامه داد: در این جشنواره میتوان غذاهای سهل ساده آسان پرکیفیت را نیز آموزش داد و به فعالیت عام المنفعه و خیریه نیز پرداخت.