نقشه برداری استان یزد با استفاده از پهپاد

مدیرکل ثبت اسناد و املاک یزد گفت: برای نخستین بار در کشور، نقشه هوایی این استان با استفاده از پهپاد تهیه شد که علاوه بر کوتاه کردن زمان تدوین نقشه از دو سال به 50 روز، به سامانه کاداستر استان کمک خواهد کرد.
کد خبر: ۲۴۹۸۹۲
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۳ 22 June 2016
به گزارش «تابناک یزد»،علی کریمی به همراه مدیران قضایی استان یزد به مناسبت هفته قوه قضاییه در جمع خبرنگاران گفت: طرح نقشه هوایی که دیروز با حضور مسئولان سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در این استان به عنوان پایلوت رونمایی شد در روستای خویدک صورت گرفته است.
وی افزود: نقشه برداری های هوایی کشور دو سال طول می کشد و ابعاد آن یک دو هزارم است که با پهپاد علاوه بر آنکه زمان انتشار نقشه 50 روز می شود ابعاد آن هم یک پانصدم خواهد بود ضمن آنکه هزینه ها نیز در نقشه برداری با پهپاد کاهش می یابد.
مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان یزد گفت: استان یزد به 13 ایستگاه نقشه برداری با پهپاد نیاز دارد که سه ایستگاه را با وجود هزینه بالا راه اندازی کردیم و قول چهار ایستگاه را از سازمان ثبت کشور گرفته ایم اما برای بقیه نیازمند بودجه استانی بویژه از سوی شهرداری ها هستیم.
وی اظهار کرد: در روز اول هفته قوه قضاییه با حضور معاون امور املاک و کاداستر سازمان ثبت اسناد کشور و مدیرکل کاداستر این سازمان ، رئیس دادگستری استان و معاون عمرانی استاندار یزد از دفتر الکترونیک و ثبت خلاصه معاملات و صدور اسناد مالکیت به صورت الکترونیکی در این استان رونمایی شد.
کریمی اضافه کرد: خوشبختانه در سالهای اخیر فعالیت ها و خدمات مجموعه ثبت املاک به سمت مدرن شدن حرکت کرده و تکالیف زیادی به صورت الکترونیکی شده که آخرین مورد آن همین معاملات و صدور اسناد مالکیت بوده است.
این مسئول ادامه داد: با الکترونیکی شدن ثبت املاک و صدور اسناد بازده زمان رسیدگی به اسناد در دفاتر 70درصد کاهش خواهد یافت ضمن آنکه ضریب امنیتی و سوء استفاده از اسناد هم کاهش می یابد.
وی درباره قانون تعیین تکلیف اراضی بدون سند نیز گفت: این قانون قبلا به نام ماده 147 بوده و با تغییرات به نام جدید نامگذاری شده و 45هزار پرونده در این بخش در استان ثبت شده است.
مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان یزد اظهار کرد: در ثبت شرکتها در شهر یزد 16 هزار و 300 شرکت و در بقیه شهرستانهای استان 13هزار شرکت ثبت شده است و در مجموع 974شرکت در استان اضافه شده و هم اکنون 33هزار شرکت در استان داریم.
کریمی در ادامه با انتقاد از تخصیص نیافتن بودجه کاداستر و حدنگار برای تهیه اراضی و صدور سند تصریح کرد: متاسفانه بودجه این بخش مناسب نیست و نقدینگی خاصی برای اتمام آن در استان نداریم و این بودجه بین دستگاهها توزیع می شود در حالی که در قانون ، سازمان ثبت اسناد متولی آن معرفی شده است.
وی افزود: در شهر یزد 94درصد کاداستر انجام شده اما متاسفانه در سایر بخش ها همچون اراضی دولتی و اراضی روستایی مشکلات زیادی داریم.
وی در ادامه با اشاره به شبکه شمیم یا مدیریت یکپارچه مالکیت هم گفت: این کار در استان یزد از سه سال قبل شروع شده و زیرساخت های لازم فراهم است و با وجودی که طرح از استانهای شمالی آغاز شده استان یزد از مرکز کشور هم به آن پیوسته است.
این مسئول درباره دیگر عملکردها نیز اضافه کرد: صدور 54هزار و 546پرونده تک برگ و انجام 272هزار و 787 معامله منقول و غیرمنقول از مهمترین فعالیت های این مجموعه در سال 94بوده است.
مدیرکل ثبت اسناد و املاک یزد در پایان با اشاره به اینکه این اداره کل در سال گذشته بالاترین درآمد را در استان ناشی از خدمات خرد داشته است گفت: درآمد این مجموعه در سال گذشته نسبت به سال 93 بیش از 122درصد رشد داشته است.
در این نشست تشکری رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان ، کارگر مدیرکل پزشکی قانونی استان و بیژن نیا مدیرکل تعزیرات حکومتی استان نیز ضمن بیان گزارش عملکرد به سئوالهای خبرنگاران پاسخ دادند.
منبع: ایرنا
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار