معاون اقتصادی استاندار یزد مطرح کرد؛
تلاش برای بهبود کیفیت و استاندارد سازی نان در استان
معاون اقتصادی استاندار یزد گفت: طی طرحی در تلاش هستیم زیرساخت طرح استانداردسازی و بهبود کیفیت نان فراهم شود و در این طرح کیفیت، وزن و استاندارد چانههای خمیر را رعایت کنیم.
به گزارش حبرگزاری تابناک یزد محمد علی شاهحسینی در جلسه کارگروه آرد و نان استان یزد اظهار کرد: در سبد غذایی مردم ما نان مهم ترین بخش را تشکیل می دهد لذا استاندارد سازی کیفیت آرد و نان ضروری است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری یزد بیان کرد: مهمترین مشکلی که مردمدارند کیفیت نان است و این مقوله به فرآیند تهیه خمیر وابسته است، اگر چانه بهصورت صنعتی آماده شود نان با کیفیت، استاندارد، سالم و با چانه استاندارد تحویل مردم داده خواهد شد.
وی گفت: در راستای ارتقای سطح کیفیت نان و ایجاد و تقویت زمینه رضایتمندی شهروندان؛ به نانوایی های متخلف در مرحله اول تذکر و در مرحله بعد تنبیه برای آنها اعمال میشود.