به گزارش تابناک قم، کارشناس سازمان جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه یک سوم این باغ ها در شهرستان کهک قرار دارد گفت: پیشبینی برداشت زردآلو در هر هکتار ۴ تن است که این عدد در باغ های شهرستان کهک ۶/۸ تن در هکتار است.
عصار گفت: بیش از ۶۰ درصد محصول به صورت تازه خوری در قم به میدان تره بار عرضه می شود و بقیه تبدیل به خشکبار می شود.
وی افزود: بیش از ۵ مدل زردآلو در قم وجود دارد که شامل زردآلوی بومی، شاه کرمی، قیصی، شمسی و بادامی است.
کارشناس سازمان جهاد کشاورزی گفت: این میوه معجونی از ویتامین های c ، a و پتاسیم و همچنین مقوی برای قلب، کم خونی، سیستم گوارشی و سلامتی زیبایی و پوست است.
برداشت زردآلو تا پایان تیرماه در ادامه دارد.