
به گزارش خبرنگار تابناک از استان خراسانجنوبی، سردار «حسن شجاعینسب» فرمانده انتظامی استان خراسانجنوبی، اظهار کرد: با توجه به درگیری ماموران انتظامی فرماندهی انتظامی خراسان جنوبی با قاچاقچیان سازمان یافته مسلح مواد مخدر در مورخه ۲۰ تیرماه ۱۳۹۷ در حوزه کویری شهرستان خوسف که منجر به شهادت ستوان دوم ایمان یوسفی شده بود پیگیری برای شناسایی عوامل اصلی در دستور کار پلیس قرار گرفت.
وی افزود: با رصد اطلاعاتی مأموران، تعدادی از اعضای باند مسلحانه دستگیر شدند و در ادامه مشخص شد سرکردهی اصلی باند و مافیای قاچاق مواد مخدر در شرق کشور به هویت (الف-ع) است، که با هویتهای جعلی به خارج از کشور متواری شده بود بصورت ویژه شناسایی و دستگیری وی در دستور کار پلیس قرار گرفت.
فرمانده انتظامی استان خراسانجنوبی، اضافه کرد: سرکرده اصلی باند موادمخدر با رصد اطلاعاتی و فنی قرار داشته تا اینکه با تلاشهای مستمر مأموران، نهایتا پس از گذشت ۷ سال، محل اختفای وی در شهر زاهدان شناسایی که با همکاری ماموران مرزبانی استان سیستان و بلوچستان در یک عملیات منسجم و غافلگیرانه نامبرده دستگیر شد.
شهید مدافع وطن ایمان یوسفی در درگیری با اشرار مسلح در ۲۰ تیرماه ۹۷ در اثر گلوله مستقیم اشرار مسلح در خور شهرستان خوسف به شهادت رسید و در زادگاهش در روستای سرچاه شور خوسف به خاک سپرده شد.
انتهای پیام/