در گفت‌وگو با تابناک مطرح شد؛

برنج در گمرک، تاخیر در ترخیص، بازار در التهاب/ روند صعود قیمت ادامه دارد!

گروه استان‌ها - رئیس اتحادیه خواربارفروشان شهرستان بیرجند با اشاره به افزایش دوباره قیمت برنج در بازار گفت: ماندن محموله‌های برنج در گمرک و تاخیر در ترخیص آن‌ها موجب کاهش عرضه و التهاب در بازار شده است.
کد خبر: ۱۲۰۹۵۵۳
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۶ 28 October 2025

برنج در گمرک مانده، بازار در التهاب است

«جواد شریف» رئیس اتحادیه خواربارفروشان شهرستان بیرجند، در گفت‌وگو با خبرنگار تابناک در استان خراسان‌جنوبی، گفت: در روزهای اخیر قیمت برنج در بازار روند صعودی پیدا کرده و در حال حاضر نرخ برخی انواع برنج در بازار، هر کیسه 10 کیلویی بین یک‌میلیون و ۸۵۰ تا دو میلیون تومان رسیده است.

وی افزود: یکی از مهم‌ترین دلایل این افزایش قیمت، ماندن محموله‌های برنج در گمرک است؛ چراکه تا زمانی که اجازه ترخیص این کالاها داده نشود، عرضه به بازار کاهش یافته و قیمت‌ها همچنان رو به رشد خواهد بود.

رئیس اتحادیه خواربارفروشان بیرجند، با بیان اینکه قیمت برنج خارجی در بازار نیز افزایش قابل توجهی داشته، یادآور شد: در حال حاضر هر کیسه 10 کیلویی برنج پاکستانی بین یک‌میلیون و ۳۰۰ تا یک‌میلیون و ۹۰۰ تومان به فروش می‌رسد و هر کیسه 10 کیلویی برنج ایرانی نیز به حدود سه‌میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسیده است. البته هر کیسه 10 کیلویی برنج هندی نیز در بازار وجود دارد که قیمت آن‌ها حدود ۷۰۰ تا ۷۵۰ هزار تومان است.

شریف با تاکید بر اینکه تداوم این وضعیت می‌تواند موجب افزایش بیشتر قیمت‌ها شود، از مسئولان خواست تا هرچه سریع‌تر مشکل ترخیص برنج‌های وارداتی از گمرک را حل کنند تا بازار به تعادل بازگردد.

گفتنی است، در همین حال، مردم نیز از افزایش دوباره قیمت برنج گلایه دارند و می‌گویند در حالی‌که درآمدها تغییری نکرده، قیمت برنج به‌شدت بالا رفته و خرید آن برای بسیاری از خانواده‌ها دشوار شده است. برخی شهروندان می‌گویند هر بار که به بازار مراجعه می‌کنند، قیمت‌ها افزایش یافته و فروشندگان هم از نوسانات روزانه بازار سردرگم هستند.

انتهای پیام/

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار