به گزارش خبرنگار تابناک از بیرجند، اسدالله جلال زاده امروز پنج شنبه در نشست خبری به مناسبت دهه فجر در خانه مطبوعات ب با اشاره به افتتاح 49 پروژه در حوزه حمل ونقل و راه های روستایی به جزئیات این برنامه ها را تشریح کرد و توضیح داد: ۵ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای اجرای این پروژه ها هزینه شده است و بیشتر پروژه ها در راستای وظایف این مجموعه و بیشتر در نگهداری روکش و آسفالت، ابنیه فنی، تامین ایمنی راه ها و بهره برداری از راه های روستایی است.
وی هزار و ۸۵۱ کیلومتر خط کشی راه ها، ۵ کیلومتر روشنایی ورودی بیرجند از سمت مشهد ، ۳۷ کیلومتر راه روستایی، ۴۰۷ کیلومتر روکش و ۱۲ کیلومتر نصب گاردریل را از ریز پروژه های دهه فجر عنوان کرد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان جنوبی افزود: در حال حاضر ۳۸ مجتمع بین راهی در استان بهره برداری می شود علاوه بر این موافقت اصولی برای احداث ۹۲ مجتمع جدید بین راهی اخذ شده و ۳۳ راهدارخانه آماده خدمت رسانی به مردم به صورت شبانه روزی است.
به گفته جلال زاده حدود ۶ هزار و ۴۰۰ دستگاه ناوگان باری در استان فعال است وبا گذشت ۱۰۰ روز از کار دولت، تاکنون بیش از ۲۷۰ هزار تُن کالای ترانزیتی حمل شده و بیش از ۳ میلیون و ۵۴۰ هزار تُن میزان کالای از مبادی استان وارد و خارج شده است.
وی تاکید کرد: ۶۳ دستگاه دوربین ثبت تخلف سرعت ، ۸۰ دستگاه تردد شمار و ۳۲ دستگاه دوربین های نظارت تصویری در جاده های خراسان جنوبی فعال است و تردد ها را ثبت می کند.
وی ادامه داد: از ابتدای سال جاری بیش از ۱۰ هزار و ۷۷۳ برگ معاینه فنی سنگین در استان صادر و همچنین ۱۴ نقطه حادثه خیز در استان شناسایی و رفع شده است.