به گزارش خبرنگار تابناک ؛ معاون سیاسی استاندار خراسان جنوبی در جلسه شورای اداری نهبندان خطاب به مدیران توصیه کرد : فرماندار و یا مدیری که چشمش به مرکز استان و مدیران کل باشد که فلان ریال اعتبار استانی بگیرد فرماندار یا مدیر موفقی نیست ، 85 درصد اعتبارات ملی است و باید فرماندار و مدیر شهرستانی برای جذب اعتبارات ملی چانه زنی کند.
حسین شرافتی راد با تاکید بر استفاده از ظرفیت نماینده مجلس در انجام کارهای بزرگ ، اضافه کرد : از فرماندار چه توقعی می توان داشت بومی یا غیر بومی باید برای توسعه و پیشرفت شهرستان راه را باز کند و بتواند نهبندان را بسازد و مهاجرت معکوس را رقم بزند و چنین توقعی از فرماندار داریم.
معاون سیاسی امنیتی استانداری خراسان جنوبی گفت : مردم رئیس پشت میز نشین نمی خواهند بلکه باید بر مجموعه زیر دست خود احاطه کامل داشته باشد. انتصابات باید وفاق اجتماعی داشته باشد و مسئولینی که روی کار می آیند باید از قوانین موجود برای رفع مشکلات جامعه استفاده و عدالت را محور کار خود قرار دهد نه این که از پست برای ترقی خود استفاده کند.
پیمانکاران تا زمان اجرای کامل پروژه راهسازی آرامش نخواهند داشت
جلال دانش فرماندار جدید نهبندان بر اجرای سریع پروژه راهسازی نهبندان به بیرجند تاکید کرد و گفت : پیمانکاران راهسازی تا زمان اجرای کامل پروژه آرامش نخواهند داشت. به تاخیر در اجرای پروژه راهسازی نهبندان به بیرجند اشاره کرد و خطاب به پیمانکاران راهسازی گفت : پیمانکاران بدانند که تا زمانی که این پروژه تکمیل شود یک روز آرامش نخواهند داشت و این که در اجرای آن تعلل کنند پذیرفتنی نیست.
وی نهبندان را یکی از شهرستان های دارای قدمت بالا و موقعیت استراتژیک برشمرد و اظهار کرد : محرومیت در این شهرستان ملموس است و باید تلاش کنیم تا به حل مسایل اساسی شهرستان شتاب بدهیم تا مردم طعم شیرین خدمت را بچشند.
وی مجدد خطاب به پیمانکاران راهسازی نهبندان متذکر شد : حتی اگر مدیرکل مربوط و یا هر فرد دیگری پشتیبان شما باشد هیچ سودی برای شما نخواهد داشت مگر این که به اجرای پروژه شتاب بدهید.
فرماندار نهبندان با بیان این که تلاش خواهیم کرد با حمایت استاندار ، نماینده و معاون سیاسی استانداری منابع و اعتبارات ملی را به این شهرستان بیاوریم تاکید کرد : همه مدیران کل موظفند که به وظایف خود در اجرای سند توسعه نهبندان به درستی عمل کنند چرا که عقب ماندگی زیادی در نهبندان وجود دارد و این سند علاوه بر این که تاکید مقام معظم رهبری است سندی برای توسعه همه جانبه است.
دانش همچنین با تاکید بر ایجاد همدلی بین دستگاه ها و گروه های سیاسی شهرستان ، گفت : باید اصولگرا و اصلاح طلب بودن را کنار گذاشت و در کنار هم تلاش کنیم که گره از مشکلات مردم باز کنیم.
گفتنی است در این جلسه از تلاش های مهدی مرادی فرماندار سابق نهبندان تقدیر و جلال دانش به عنوان فرماندار جدید نهبندان معرفی شد.