مسئول بسیج سازندگی خراسان ‌جنوبی:

مردم شهرستان بشرویه ۲۰ میلیارد ریال به جبهه مقاومت کمک کردند

گروه استان‌ها - مسئول بسیج سازندگی خراسان جنوبی گفت: مردم شهرستان بشرویه به تنهایی ۲۰ میلیارد ریال به جبهه مقاومت کمک کردند.
کد خبر: ۱۱۹۰۱۰۲
تاریخ انتشار: ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۶ 23 November 2024

مردم شهرستان بشرویه ۲۰ میلیارد ریال به جبهه مقاومت کمک کردند

به گزارش تابناک از خراسان جنوبی؛ مهدی هنری ظهر امروز در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب اظهار داشت: در قالب پویش لبیک یا امام مردم ، فقط شهرستان بشرویه 20 میلیارد ریال به صورت نقدی و غیرنقدی به جبهه مقاومت کمک کردند.  
هنری این کمک ها را شامل ۴۳ راس دام توسط بسیجیان عشایر و به ارزش  ۴چهار میلیون و 500 هزار ریال بیان کرد و افزود: خیر دیگری فیش حج تمتع خود را بعد از ۱۶ سال انتظار به جبهه مقاومت هدیه کرد.  
وی ارزش این فیش حج را حدود یک میلیارد و 350 میلیون ریال عنوان و اضافه کرد: همچنین مردم منطقه کُرند بشرویه نیز ۴۷ کیلو گل زعفران نیز به جبهه مقاومت هدیه کردند که بعد از پاک، خشک شدن و فروش توسط بسیجیان ،عواید حاصل از آن را به حساب کمک‌های جبهه مقاومت واریز شود.  
هنری همچنین به پویش بافت کلاه و شاگردن توسط بسیجیان این شهرستان اشاره کرد و افزود: مردم مومن و نوع‌دوست بشرویه در قالب پویش لبیک یا امام کمک های مختلفی به جبهه مقاومت داشته اند.

انتهای پیام/س

آخرین اخبار