طالبی معاون سیاسی امنیتی استانداری خراسان جنوبی با بیان این مطلب در اختتامیه هفته فرهنگی خوسف تاکید کرد: برگزاری هتفه فرهنگی به عنوان نماد خوب است اما برنامههای فرهنگی باید در همه ماههای سال ادامه یابد. در مورد مسایل فرهنگی این شهرستان کم کاری شده وهنوز در استان آیت الله صبحی خوسفی، آیت الله هردنگی، این حسام و ... آن چنان که باید و شاید معرفی نشده اند این دین و تکلیفی بر گردن ما است و باید بیشتر و بهتر از این برای مفاخر فرهنگی، علمی و مذهبی و... نکوداشت و تجلیل برگزار شود.
وی بی نظیر بودن خاوران نامه ابن حسام خوسفی را مطرح و اضافه کرد: متاسفانه درمورد این اثر بی همتا، جفا شده است. کار فرهنگی نیاز به یکسری مولفه ها و شاخص دارد از جمله این که نباید نگرش و افق در حد خوسف و استان باشد و فراتر از آن را باید دید. در عصر ارتباطات هستیم که هر اتفاقی در لحظه در تمام دنیا منعکس میشود و بر این اساس باید تلاش کنیم که هر رخدادی در لحظه به جهان منعکس شود.
این معاون استانداری خراسان جنوبی، با اشاره به ابزار و امپراطوری و غول رسانهای دشمن برای مقابله با دین اسلام و القا فرهنگ غرب به همه نسلهای جامعه تصریح کرد: مفاخر با عظمت و ارزشمندی داریم که هنوز در استان خودمان ناشناخته هستند. متاسفانه خرده فرهنگهای زیادی در سالها و قرنها عرف شده و از آنها استفاده میکنیم.
وی همچنین گفت: باید نگاه تاریخی به پیشینیان خود داشته و از اقدامات و علم آنها استفاده کنیم. توجه به پیشینیان و تاریخ در کار فرهنگی اهمیت دارد. نگاه جمعی و خودداری از تک روی و توجه به همه سلایق و ابعاد فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و ... در کنار هم اهمیت دارد. مسدله دیگر برای موفقیت در کار فرهنگی داشتن نگاه مراقبتی است و نباید کارهایی که امسال انجام می شود به دست فراموشی سپرده شود.
معاون سیاسی امنیتی استاندار خراسان جنوبی توصیه کرد: کار فرهنگی و اصیل را باید از دوران کودکی در جامعه آموزش داد؛ زیرا مسائل در این دوران در ذهن آنان نقش میبندد و نهادینه میشود.
انتهای خبر