به گزارش تابناک هرمزگان به نقل از خبرگزاری صداوسیما: حجت الاسلام رضا حمزه ای افزود: در برخی رستوران های بندرعباس عرضه آبزیان حرام گوشت دیده شده است که لازم است مردم در تهیه غذا دقت لازم را داشته باشند.
وی گفت: مصرف آبزیان در استانهای ساحلی مانند هرمزگان بیشتر ازدیگر استانهای کشور است و فرهنگ سازی و اطلاع رسانی درخصوص آبزیان حرام گوشت باید افزایش یابد.
نماینده ولی فقیه در دامپزشکی هرمزگان گفت: تاکنون چندین آبزی حرام را شناسایی کردهایم. کوسه ماهی و خرچنگ از این گروه آبزیان هستند که به مقدار زیاد در بازار بندرعباس یافت میشود.
حمزهای افزود : در بحث آبزیان دو شرط برای حلال و حرام بودن لازم است، که زندهگیری و داشتن پولک این دو شرط مهم است که اگر آبزی عرضه شده این شرایط را داشته باشد، حلال است.