مدیرکل دامپزشکی اعلام کرد:
مدیر کل دامپزشکی خراسان جنوبی از تولید ۸۵۶ تن گوشت قرمز در کشتارگاه های استان با نظارت کارشناسان این اداره کل طی سه ماهه اول امسال خبر داد.
کد خبر: ۹۷۸۴۰۶
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۶ 14 July 2021

"اصغرزاده" گفت: این مقدار گوشت متعلق به لاشه ۱۸ هزار و ۴۳۹ رأس گوسفند و بز، گاو، شتر و شترمرغ بوده است.
وی با تأکید بر تهیه گوشت از مراکز مجاز زیرپوشش دامپزشکی کشتار به این نکته اشاره کرد که خراسان جنوبی دارای ۱۱ کشتارگاه دام است و شهرستان‌های زیرکوه و خوسف در استان کشتارگاه ندارند.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار